Tillbaka till Värsås PF´s hemsida

Anmälningsida för Värsås Padelförenings träningsgrupper

Vi fokuserar framför allt våra träningar som terminsträningar men vi tar löpande emot anmälningar. Är en grupp full för närvarande kan du skriva in dig på väntelista. De som är aktiva hos oss idag har förtur på kommande träningstermin.

En del träningstillfällen såsom strötillfällen, clinincs m.m. läggs ut i Playtomic-appen, och då under Värsås Sportcenters sida.

Följ Värsås Sportcenters sida på Playtomic för att hålla koll på dessa träningar och följ oss på gärna sociala medier.


Varmt välkomna till Värsås Padelförening


Padellek för åldrar 4-6

10 platser kvar

Padelleken är en introduktion för att börja träna padel sen när man fyllt 7 år. Max 10 deltagare, minst 6 för genomförande. Nästa tillfälle startar hösten 2024.


Privatträning

6 platser kvar

Du/ni väljer hur vi gör, individuellt, i par eller om ni är en hel grupp (max 4) på 60 minuter eller 90 minuter. Vi anpassar sessionen efter dina önskemål eller erbjuder starthjälp på padelkarriären. Kostnad är beroende av längd samt antal deltagare. Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi med pris.


Sensommartermin 2024

Preliminärt planerad att pågå vecka 33-39.


Hösttermin 2024

Preliminärt planerad pågå vecka 40-50, med uppehåll vecka 44.


Prova på-träning

Under 30 minuter med max 4 deltagare per grupp får du vara med på ett kort träningspass tillsammans med vår huvudtränare Carl Nordquist.

Även om provträningen är i grupp spelar det inte så stor roll om deltagaren har spelat tidigare eller är nybörjare. Träningen bedrivs till stor del individbaserat och vi kommer inte att spela matcher eller liknande.

När vi fått 4 st anmälningar kontaktar vi er för att bestämma tid för träningen.


Tisdag, förmiddagar, 65+

4 platser kvar

För dig som är 65+ år. 4 st krävs för genomförande och anmälan sker löpande.